Перейти до основного вмісту
04.05.2023 р. Вебінар "Шлях до омріяної професії" (Басараба М.М.)
  • Цільова група студенти спеціальностей 014.04 - Середня освіта (Математика), 014.09 - Середня освіта (Інформатика), 111 - Математика; викладачі факультету математики та інформатики та всі, хто цікавиться молодіжним рухом на Буковині та в Україні

4 травня 2023 року у дистанційному форматі відбувся черговий вебінар циклу "Шлях до омріяної професії".

Запрошеною гостею була випускниця факультету Марія Михайлівна Басараба - Радниця начальника Чернівецької ОВА з питань молоді; Голова молодіжної ради при ЧОВА; Членкиня Нацоб’єднання радників з питань молоді; Членкиня Молодіжної Ради при Боянській сільській раді; Членкиня міжнародної молодіжної спільноти «EDYNUkraine»; Членкиня правління ГО «Молодь Буковини»; Учасниця Конгресу молодіжних рад України, Вчителька математики Боянського ліцею №1.

Марія Михайлівна поділилася власним шляхом становлення вчителя та громадського діяча, розповіла про те, як саме наш факультет посприяв її реалізації у професійній педагогічній та громадській діяльності, поділилася світлинами з різних заходів, котрі вона організовувала та в яких брала участь. 

Слухачі дізналися багато цікавої інформації щодо роботи різних молодіжних та волонтерських організацій на Буковині, в Україні та за її межами, почули корисні поради про те, як вміло можна поєднувати активне суспільне життя з професійним викладанням в ЗЗСО. 

Щира вдячність пані Марії за безцінний досвід та корисні поради. 
Бажаємо й надалі залишатися активною особистістю та пропагувати справжні цінності серед української молоді. Успіхів та злетів  на професійній та громадській нивах. На благо України!

 

 

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності