Перейти до основного вмісту
07.12.2021 р. Вебінар "Шлях до омріяної професії" (Гайсан А.О.)
  • Цільова група студенти спеціальностей 014.04 - Середня освіта (Математика), 014.09 - Середня освіта (Інформатика), 111 - Математика; викладачі факультету математики та інформатики
Чи знаєте ви, як це - бути успішним директором, чудовим та всевстигаючим керівником, харизматичною особистістю і просто неймовірною жінкою?
Не знаєте? Тоді вам обов'язково потрібно познайомитися з Аллою Омелянівною Гайсан, директоркою приватного закладу гімназії «Соломон».
Сьогодні студенти та викладачі факультету математики та інформатики мали неймовірну нагоду поспілкуватися з нею під час вебінару "Шлях до омріяної професії"!
Алла Омелянівна подарувала слухачам величезну кількість позитиву та натхнення. З її вуст було приємно чути неймовірні відгуки про діток, батьків та вчителів закладу, який вона представляє.
Під час зустрічі студенти отримати багато корисних порад щодо свого майбутнього. І головний месендж зустрічі "Завтра починається сьогодні" заставляє задуматися і спонукає рухатися до кращого!
Щиро вдячні Аллі Омелянівні за розповідь, за енергію та позитив, за натхнення та любов до своєї справи!
Бажаємо успіху! Успішних учнів! Хороших колег! Креативу та творчого натхнення на нелегкій ниві виховання підростаючого покоління!
Детальніше тут
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності