Перейти до основного вмісту
08.12.2020 р. Вебінар "Шлях до омріяної професії" (Сумарюк М.І.)
  • Цільова група студенти спеціальностей 014.04 - Середня освіта (Математика), 014.09 - Середня освіта (Інформатика), 111 - Математика; викладачі факультету математики та інформатики
8 грудня 2020 року відбувся другий вебінар циклу "Шлях до омріяної професії" на тему: «Науковий супровід учнів під час підготовки до Всеукраїнських олімпіад з математики. Формування дослідницьких компетентностей школярів».
Запрошеним лектором був кандидат фізико-математичних наук, вчитель вищої категорії, тренер учнівських команд з підготовки до олімпіад і турнірів з математики та інформатики, вчитель математики та інформатики Сторожинецького ліцею Сумарюк Михайло Ілліч.
Доповідач презентував авторську програму підготовки школярів до олімпіад та турнірів різних рівнів з математики, поділився багаторічним досвідом роботи з обдарованими учнями.
Студенти отримали багато цікавої та корисної інформації, яку вони обов'язково використають у своїй майбутній професійній діяльності.
Щира вдячність Михайлу Іллічу за участь у вебінарі, за цікаві лайфхаки, за розкриття таємниці як "побачити" талановитого учня і як допомогти йому розкрити свій потенціал!
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності