Перейти до основного вмісту
12.10.2021 р. Вебінар "Шлях до омріяної професії" (Студенти-магістри)
  • Цільова група студенти спеціальностей 014.04 - Середня освіта (Математика), 014.09 - Середня освіта (Інформатика), 111 - Математика; викладачі факультету математики та інформатики
12 жовтня 2021 року на кафедрі алгебри та інформатики в черговий раз відбувся вебінар із циклу «Шлях до омріяної професії» для студентів спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика) на тему «Я - студент і молодий вчитель. Як впоратись на «відмінно»?».
Студенти, які навчаються на ОПП «Математика та інформатика» другого (магістерського) рівня вищої освіти та успішно працюють за спеціальністю, поділилися своїм ще невеликим, але дуже цінним досвідом зі студентами третього і четвертого курсу бакалаврату.
На вебінарі молоді вчителі розповіли про проблеми та труднощі, з якими зіткнулися на початку педагогічної діяльності, а також про перші перемоги та досягнення.
Обговорили й зміни, які варто внести до деяких обов’язкових та вибіркових компонент ОПП «Математика та інформатика» першого та другого рівнів вищої освіти, що, на думку студентів, позитивно вплине на підготовку майбутніх вчителів математики та інформатики.
Доповідачами на зустрічі були:
- Олександр Лучик (вчитель інформатики, Коровійська ЗОШ І-ІІІ ступенів),
- Андрій Теселько (вчитель математики та фізики, Міжнародна школа в місті Закхо, Ірак (Курдистан)),
- Галак Марія-Олена (вчитель математики та інформатики, Маршинецький навчально-виховний комплекс),
- Решетнік Юлія (вчитель інформатики та фізики, Хотинський опорний ЗЗСО),
- Боднар Марія (вчитель математики, ЗОШ 39, м. Чернівці).
Дякуємо за цікаві й змістовні доповіді, а також за пропозиції щодо удосконалення ОПП!
Вам цікаво як це відбувалося? Тоді обов'язково перегляньте фото в дописі на ФБ за посиланням
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності