Перейти до основного вмісту
20.11.2020 р. Вебінар "Шлях до омріяної професії" (Куропатва О.П.)
  • Цільова група студенти спеціальностей 014.04 - Середня освіта (Математика), 014.09 - Середня освіта (Інформатика), 111 - Математика; викладачі факультету математики та інформатики
20 листопада 2020 року за ініціативи колективу кафедри алгебри та інформатики відбувся перший вебінар циклу "Шлях до омріяної професії" для студентів 1-6 курсів спеціальностей 014.04 - Середня освіта (Математика) та 014.09 - Середня освіта (Інформатика).
Першим запрошеним лектором була випускниця нашої кафедри 2010 року, а сьогодні вчитель вищої категорії, викладач, голова циклової комісії фундаментальних дисциплін Борщівського агротехнічного коледжу, переможниця Всеукраїнського конкурсу "Кращий куратор навчальної групи - 2018" Ольга Петрівна Куропатва.
Спілкування пройшло у надзвичайно теплій та невимушеній атмосфері. Ольга Петрівна поділилася власним досвідом та власними міркуваннями про Super-можливості для молодого педагога та лайфхаками для вчителів початківців.
Студенти та викладачі отримали безліч корисних посилань на сайти для пошуку першої роботи, для самоудосконалення та навчання.
Величезна подяка лектору, Olga Kuropatva, та всім студентам і викладачам, що долучилися до нашої зустрічі.
Вам цікаво як це відбувалося? Тоді обов'язково перегляньте фото в дописі.
Далі буде...
#матфак_family
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності