Перейти до основного вмісту
22.02.2024 р. Вебінар "Шлях до омріяної професії" (Ткач О.І., Сікора В.С.)
  • Цільова група студенти спеціальностей 014.04 - Середня освіта (Математика), 014.09 - Середня освіта (Інформатика), 111 - Математика; викладачі факультету математики та інформатики та всі, хто цікавиться сертифікацією вчителів математики

Що таке сертифікація вчителів математики? Як стати сертифікованим вчителем?

Які вимоги до експерта сертифікації? Які плюси та мінуси цього досвіду?

Саме такі питання були головною думкою зустрічі 22 лютого 2024 року в рамках чергового вебінару циклу "Шлях до омріяної професії".

Спікерами дійства були: 

  • Ольга Іванівна ТКАЧ - вчитель математики Заставнівського опорного ЗЗСО І-ІІІ ступенів, вчитель І категорії, випускниця 2010 року факультету математики та інформатики ЧНУ, сертифікований вчитель математики, яка здійснює реалізацію нового державного стандарту на першому циклі базової загальної середньої освіти;
  • Віра Степанівна СІКОРА - кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри алгебри та інформатики ЧНУ, вчитель вищої категорії,  сертифікований експерт для забезпечення третього етапу сертифікації педагогічних працівників - вчителів математики, які здійснюють реалізацію нового державного стандарту на першому циклі базової загальної середньої освіти.

Ольга Іванівна та Віра Степанівна поділилися основною інформацією, котра стосується сертифікації педагогічних працівників - вчителів математики, які здійснюють реалізацію нового державного стандарту на першому циклі базової загальної середньої освіти, розповіли про власний досвід проходження сертифікації в якості вчителя математики та в якості експерта.

Приємно, що серед тих, хто долучився до вебінару, окрім студентів та викладачів факультету математики та інформатики, були й вчителі математики, котрі вже зареєструвалися та будуть проходити сертифікацію у 2024 році.

Саме для них Ольга Іванівна детально розповіла про власні кроки на аналогічному шляху та дала дуже багато цінних і доречних лайфхаків.

Щиро вдячні спікерам за можливість отримати важливу інформацію та корисні поради з першоджерел.

Зустріч завершилася неймовірно приємним спілкуванням між учасниками та гостями, адже більшість слухачів сьогоднішнього дійства - це студенти та випускники нашого факультету!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності