Перейти до основного вмісту
23.11.2021 р. Вебінар "Шлях до омріяної професії" (Лазнікова Н.П.)
  • Цільова група студенти спеціальностей 014.09 - Середня освіта (Інформатика), 014.04 - Середня освіта (Математика), 111 - Математика; викладачі факультету математики та інформатики

А з чим у вас асоціюються уроки інформатики в школі? Із "прогулянкою" по інтернету? Заповненням табличок у World чи Excel? Створенням презентації? Чи ПРОГРАМУВАННЯМ? 

Впевнені, що більшість учнів Чернівецького ліцею №5 "Оріяна" не мають однозначної відповіді. Адже у них навіть вивчення нескладних програм та платформ для програмування перетворюється на цікавезний квест! А чого лише вартують проекти для учнів! Саме в них потрібно не тільки за певним алгоритмом створити сайт міста чи магазину, але й розробити структуру сайту, продумати, що саме повинно на ньому бути, щоб відвідувач сайту зміг знайти для себе всю необхідну інформацію. 

Саме таким досвідом роботи зі школярами на уроках інформатики поділилася зі студентами та викладачами факультету математики та інформатики випускниця кафедри алгебри та інформатики, вчителька інформатики Чернівецького ліцею №5 "Оріяна", вчитель вищої категорії, старший вчитель, тренер та керівник команд ліцею до олімпіад по ІТ та програмуванню, Наталія Павлівна ЛАЗНІКОВА.

Щиро вдячні Наталії Павлівні за досвід, за інформацію, за обговорення програм та методик, які варто знати молодому вчителю інформатики, за любов до своєї професії та відданість справі! 

З нетерпінням чекаємо наступних зустрічей!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності