Перейти до основного вмісту
25.10.2022 р. Вебінар "Шлях до омріяної професії" (Сумарюк М.І.)
  • Цільова група студенти спеціальностей 014.04 - Середня освіта (Математика), 014.09 - Середня освіта (Інформатика), 111 - Математика; викладачі факультету математики та інформатики
25 жовтня 2022 року в рамках циклу вебінарів "Шлях до омріяної професії" відбулася лекція "STEM-підхід у природничо-математичних дисциплінах". 

Зі студентами та викладачами факультету математики та інформатики поділився власним досвідом кандидат фізико-математичних наук, вчитель вищої категорії, старший вчитель; тренер команд області до IV етапу Всеукраїнської олімпіади з математики, Всеукраїнського турніру юних математиків ім. професора М.Й. Ядренка та інших конкурсів; викладач Буковинської МАН учнівської молоді, вчитель математики та інформатики в ОЗ Сторожинецький ліцей, випускник 2006 року кафедри алгебри та інформатики Михайло Ілліч СУМАРЮК.
Слухачі були приємно вражені великим доробком доповідача в напрямку роботи з учнями, його ріноплановими зацікавленостями та важливими дослідженнями щодо STEM-можливостей при вивченні природничо-математичних дисциплін. Детальну інформацію можна знайти на приєднаній презентації.
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності