Перейти до основного вмісту
27.04.2021 р. Вебінар "Шлях до омріяної професії" (Радчук В.П.)
  • Цільова група студенти спеціальностей 014.04 - Середня освіта (Математика), 014.09 - Середня освіта (Інформатика), 111 - Математика; викладачі факультету математики та інформатики
Робота та навчання, які раніше викликали інтерес, перетворилися на низку сірих буднів?Досягнення не радують, колеги дратують, а складні завдання викликають страх?
Можливо, у вас синдром емоційного вигорання (burn-out) - жахливий синдром сучасності.
На сьогоднішній день під час дистанційної роботи та навчання випадки синдрому вигорання почастішали. І дуже часто серед викладачів та студентів можна почути фрази про спустошеність та емоційне виснаження. 
Саме тому, 27 квітня 2021 року в рамках співпраці між факультетом математики та інформатики, факультетом педагогіки, психології та соціальної роботи і соціально-психологічним центром Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбувся черговий вебінар циклу "Шлях до омріяної професії" на тему "Психологічні кореляти синдрому емоційного вигорання".
Запрошеним лектором була кандидат психологічних наук, доцент, завідувач кафедри практичної психології, керівниця соціально-психологічного центру ЧНУ Валентина Миколаївна РАДЧУК.
Модераторами зустрічі були декан факультету математики та інформатики, доктор фізико-математичних наук, професор Ольга МАРТИНЮК; завідувач кафедри алгебри та інформатики, кандидат фізико-математичних наук, доцент Руслана КОЛІСНИК та заступник декана факультету математики та інформатики, кандидат фізико-математичних наук, доцент Віра СІКОРА.
До зустрічі долучилися студенти та викладачі факультету математики та інформатики, які отримали чудову нагоду поспілкуватися з фахівцем своєї справи, пройти тестування на визначення рівня емоційного вигорання, отримати поради та настанови щодо запобігання їх появі.
Наприкінці Валентина Миколаївна та всі учасники активно долучилися до обговорення власного професійного дерева, зʼясували, за що ж вони вдячні своїй роботі, своєму рідному факультету; зрозуміли, за що рідний факультет математики та інформатики вдячний кожному з них.
І, що найважливіше, кожен з учасників вебінару в черговий раз переконався, що шлях до омріяної професії – це надзвичайно цікаво і корисно!
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності