Перейти до основного вмісту
Запрошення на захід від МОНУ "Вступна кампанія 2022: ефективність роботи уповноважених ЗВО"

Міністерство освіти і науки України запрошує представників закладів вищої освіти взяти участь у публічному заході, що буде організовано Національним агентством з питань запобігання корупції (далі – Національне агентство), на тему: «Вступна кампанія 2022: ефективність роботи уповноважених ЗВО», який відбудеться 12 вересня 2022 року, форма проведення – онлайн на платформі ZOOM та у прямій трансляції на Youtube-каналі НАЗК (Програма заходу та посилання додаються).
Захід має на меті завершити результати пілотного проєкту щодо аналізу корупційних ризиків вступної кампанії 2022, зокрема обговорення викликів і досягнень, особливостей реалізації та запровадження рекомендованих Національним агентством заходів впливу на корупційні ризики, а також визначити та поширити вдалі практики роботи уповноважених закладів вищої освіти під час вступної кампанії.

Також запрошують студентів долучитися до прямої трансляції просвітньої лекції із роз’яснення стандартів доброчесності в закладі освіти, що розпочнеться о 15.00 на Youtube-каналі НАЗК за посиланням: https://cutt.ly/LXZogB5.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності