Перейти до основного вмісту
Онлайн-зустріч з предстаниками навчально-наукової лабораторії медіації, переговорів та арбітражу кафедри публічного права юридичного факультету ЧНУ

Навчально-наукова лабораторія медіації, переговорів та арбітражу кафедри публічного права юридичного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича запрошує студентів, викладачів та співробітників факультету математики та інформатики на онлайн - зустріч на тему:

"Комунікація в конфлікті, медіація та врегулювання  спорів учасників освітнього процесу в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича".

Лектори:

🎓Руслана Гаврилюк, завідувачка кафедри публічного права ЧНУ імені Юрія Федьковича, доктор юридичних наук, професорка, медіаторка, почесна членкиня НАМУ, голова ГО "Буковинський центр медіації", менторка проекту "Мир в цифровий час".

🎓Лідія Нестеренко, керівниця навчально-наукової лабораторії медіації, переговорів та арбітражу ЧНУ імені Юрія Федьковича, медіаторка, Інженерка порозуміння, членкиня ГО "Буковинський центр медіації", амбасадорка проекту "Мир в цифровий час".

Коли: четвер, 01.12.2022 р., початок о 14.40.

Де: в Google Мeet за покликанням https://meet.google.com/eiz-kqvs-ttp

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності