Перейти до основного вмісту
Зустріч з гарантом ОПП "Математика та інформатика"

16 листопада 2022 року відбулася зустріч здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014.04 «Середня освіта (Математика)» за освітньо-професійною програмою «Математика та інформатика» з гарантом даної ОПП, завідувачкою кафедри алгебри та інформатики Русланою Колісник.


Під час зустрічі обговорили зміст ОПП, її особливості та можливості побудови індивідуальної траєкторії навчання здобувачів.

Детально розглянули питання практичної підготовки майбутніх вчителів математики та інформатики і їх придатності до працевлаштування та подальшого навчання.

Охарактеризували і додаткові можливості для студентів, зокрема, участь у програмах національної та міжнародної академічної мобільності, участь у роботі вебінарів «Шлях до омріяної професії», участь у італійсько-українських проєктах, що присвячені розвитку інклюзивної освіти в Україні тощо.

Гарант ОПП відповіла на питання, що виникали під час зустрічі, подякувала за пропозиції студентів щодо покращення ОПП та закликала студентів і надалі активно долучатися до обговорення змісту ОПП, з метою її вдосконалення.

Фотозвіт

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності