Перейти до основного вмісту
Щиро вітаємо випускників спеціальності Середня освіта (Математика) та бажаємо успіхів та звершень на професійній ниві під мирним небом України!

15 січня в Мармуровій залі Чернівецького національного університету відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів магістрів випускникам 2022 року факультету математики та інформатики ЧНУ. Всього цьогоріч завершили своє навчання 88 студентів, серед яких 24 отримали диплом магістра за спеціальністю 014.04 ‒ «Середня освіта (Математика)» ОП «Математика та інформатика» (професійна кваліфікація - Вчитель математики. Вчитель інформатики).

Шановні випускники! Університет дав вам найголовніше у житті – освіту, знання, професію. Ми впевнені, що ви гордо понесете звання випускника факультету математики та інформатики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та університет завжди буде пишатися вами.

Цей день є особливим, як випускників, так і для викладачів та наставників - одночасно хвилюючий, радісний та з краплинами суму. 

Трішечки сумний – бо за ці п’ять з половиною років навчання ми звикли до вас, до ваших неповторних, оригінальних підходів як у навчанні, так і у науковій роботі, а тим паче у відпочинку та самодіяльності; бо саме ваш курс запам’ятався нам, як яскравий спалах оригінальності, духу колективності та здорового суперництва, а відтак усвідомлювати, що ви уже не студенти, що ви розлетитеся наче голуби по світу влаштовуючи своє життя, одночасно хвилююче, приємно.

Сьогоднішній день хвилюючий і радісний тому, що кожен з вас узяв частину університетського духу. Хвилюючий і радісний тому, що спільними зусиллями ми підійшли до бажаного для усіх фінішу – повноцінного завершення вашого навчання у нашій Альма-матер, яке вступає в силу у мить отримання вами диплома, вашої перепустки у новий, суттєво відмінний статус – статус фахівця.

Дорогі наші випускники! Вітаємо Вас з успішним завершенням ще одного важливого етапу у Вашому житті! Нехай Ваше життя після закінчення навчання матфаці буде ще яскравішим!
І нехай доля і Вищі сили допоможуть Вам здійснити найсміливіші мрії під мирним українським небом! Повірте, доля дуже щира до тих, хто наполегливо йде до своєї мети! Саме вашому поколінню доведеться відбудовувати нашу нову, переможну Україну! Пам'ятайте, що можливість навчатися та отримати сьогодні дипломи ви отримали завдяки незламній силі Збройних сил України

Віват Вам, наші випускники!  І завжди памʼятайте, що

БУЛО Є І БУДЕ ТАК: КРАЩИМ З КРАЩИХ Є МАТФАК!

СЛАВА УКРАЇНІ! 

ГЕРОЯМ СЛАВА!

Фотозвіт

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності