Перейти до основного вмісту
5 грудня, у світі відзначається один з міжнародних днів ООН, присвячений людям, що займаються волонтерством - Міжнародний день волонтерів в ім'я економічного і соціального розвитку
Сьогодні, 5 грудня, у світі відзначається один з міжнародних днів ООН, присвячений людям, що займаються волонтерством - Міжнародний день волонтерів в ім'я економічного і соціального розвитку. Це свято кожного, хто за велінням серця та покликом душі безкорисливими вчинками укріплює людську віру в ідеали добра й справедливості.
Волонтерство - це один з найбільш почесних занять у будь-якому суспільстві та у будь-який час. Волонтери приносять користь людям своєю альтруїстичною та гуманістичною позицією, готовністю прийти на допомогу ближньому у скрутний час, бажанням змінювати свою країну та світ на краще.
Під час Революції Гідності, російської агресії на Сході нашої держави потужний волонтерський рух став взірцем єдності українського суспільства, його зрілості та самоорганізації. У ці складні для України роки волонтерська спільнота здивувала весь світ палкою відданістю країні, безмежною мужністю та невичерпним патріотизмом. Саме волонтери щоденною жертовною працею допомагали та допомагають українській армії поставати з руїн, стали надійним тилом для воїнів, які ціною власного життя захищають територіальну цілісність та незалежність України.
На сьогоднішній день в Україні існують сотні волонтерських організацій та рухів, котрі допомагають хворим людям, започатковують соціальні проекти, організовують культурні заходи.
Щиро вдячні кожному з вас, шановні волонтери, за вашу справу, вашу благочинність! Саме ви допомагаєте кожному з нас стати добрішим та щедрішим. Бажаємо вам миру, оптимізму, здоров’я, підтримки та невичерпної енергії!
💙💛ДЯКУЄМО ЗА УКРАЇНУ В СЕРЦІ!!!💙💛
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності