Перейти до основного вмісту
Вітаємо студента 406 групи з виходом у фінал конкурсу "Університет має талант"!

26 жовтня у Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбувся півфінал традиційного конкурсу «Університет має талант».

Захід розпочався виступом старшого солдата 130 батальйону 241 окремої бригади ТРО, фронтмена гурту "Тінь сонця" - Сергія Василюка з хітом гурту "Козаки". Дмитро Павлюк та Уляна Юлик передали Сергію та його побратимам прапор України з щирими побажаннями від вихованців Центру культури і дозвілля студентів ЧНУ, а також сувеніри від Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Також свою авторську пісню "Знай" презентував випускник кафедри музики, військовий, котрий зараз на реабілітації - Сергій Гаджа.  

У півфіналі взяли участь 34 конкурсанти. Учасники проявили себе у різних жанрах: хореографія, декламація українських віршів, авторські монологи, виконання українських та світових хітів, гра на бандурі та фортепіано. 
Їх оцінювало вельмишановне журі: Надія Вовк, Любомир Равлюк, Тетяна Маслюк, Сергій Чебан, Максим Руснак, Сергій Гаджа, Світлана Олексійчук. Усі вони відзначили високий рівень цьогорічних учасників.

Серед фіналістів конкурсу «Університет має талант 23/24» є Олег БАДЛО - студент 406 групи спеціальності Середня освіта "Математика". Вітаємо Олега та бажаємо нових звершень, здобутків та перемог!

Інформація - з сайту ЧНУ

Фото з події

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності