Перейти до основного вмісту
Студентська конференція

20 квітня 2021 року в рамках щорічної студентської наукової конференції Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулися пленарні та секційні онлайн-засідання на факультеті математики та інформатики в секції МАТЕМАТИЧНИХ НАУК ТА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ.

Головною метою таких конференцій є мотивація молоді до обговорення актуальних питань сучасної математичної освіти та науки, підвищення ефективності студентських науково-дослідних робіт, посилення співпраці в науковій, науково-методичній сферах та сфері інформаційних технологій. І цієї мети в черговий раз було досягнуто нашими талановитими студентами!

Переможницею в підсекції методики викладання математики та інформатики стала Анастасія Бузиновська, студентка 3 курсу спеціальності «Середня освіта (Математика)» з темою «Використання програмного середовища Geogebra при вивченні функційта побудови їх графіків» (Науковий керівник – доц. Колісник Р.С.).

Щиро вдячні всім доповідачам за цікаві та змістовні доповіді! Вітаємо Анастасію та бажаємо і в майбутньому плідних досліджень та цікавих результатів!

 

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності