Перейти до основного вмісту
Вітаємо студентку 4 курсу спеціальності  014.04 - Середня освіта (Математика) Анастасію Бузиновську з Подякою голови Чернівецької обласної державної адміністрації

24 листопада в Червоній залі університету відбулося нагородження кращих студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, приурочене до Міжнародного дня студента.

Грамоти за активну громадську діяльність вручали ректор Роман Петришин і проректорка Тамара Марусик.
На початку заходу під час вітального столу Роман Петришин зазначив, що кожного року найбільш діяльних і прогресивних студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відзначають нагородами на рівні міста, області та України. Тепер молодь отримає заслужені грамоти безпосередньо від нашого ЗВО, як підтвердження того, що університет шанує та пишається своїми студентами, заохочуючи примножувати здобутки та досягнення.
Тамара Марусик нагадала присутнім, що Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича є одним із п’яти класичних ЗВО України, тому молодь, яка проводить тут найкращі роки, має розуміти вагомість цього часу та підвищувати авторитетність закладу своїм індивідуальним вкладом.
Всього керівництво нагородило 23 студентів, з яких восьмеро отримали грамоти від Чернівецької обласної державної адміністрації та Чернівецької обласної ради.
Щиро радіємо та пишаємося, що серед обраних була й наша студентка 4 курсу спеціальності 014.04 - Середня освіта (Математика) Анастасія Бузиновська! За відмінне навчання, активну участь у науковій, громадській діяльності та з нагоди Дня студента Анастасію Русланівну відзначено заслуженою нагородою - Подякою голови Чернівецької обласної державної адміністрації.

Вітаємо креативну, активну, творчу та успішну Анастасію та бажаємо в майбутньому примножувати власні досягнення на благо рідної Аlma Мater!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності