Перейти до основного вмісту
Кафедра алгебри та інформатики щиро вітає магістрів спеціальностей 111 Математика та 014.04 Середня освіта (Математика) із успішним захистом дипломних робіт!
🎓Українська родина дипломованих фахівців поповнилася висококваліфікованими кадрами!
🎓З 20 по 22 січня на факультеті математики та інформатики працювала екзаменаційна комісія №2 для проведення атестації здобувачів вищої освіти освітнього рівня «магістр» (спеціальностей 111 «Математика», магістр (денна форма навчання) та 014.04 «Середня освіта (математика)», магістр (денна, заочна форми навчання)).
🎓Щиро вітаємо випускників кафедри алгебри та інформатики з успішним захистом дипломних робіт! Кожен з вас показав високий рівень знань та підготовки, відповідальності та наполегливості! Чим довів, що справді гідний носити високе звання випускника Факультету математики та інформатики ЧНУ ім. Ю. Федьковича
🎓 Любі наші випускники! Бажаємо вам невичерпної енергії та безмежних сил на нелегкій дорозі майбутніх звершень та досягнень! Нехай поруч завжди будуть люди, котрі люблять і підтримують вас! І пам'ятайте, що рідна домівка матфаку чекає вас постійно!
🎓МИ ЛЮБИМО ВАС! ПИШАЄМОСЯ ВАМИ! Адже, БУЛО, Є І БУДЕ ТАК - КРАЩИМ З КРАЩИХ Є МАТФАК!!!
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності