Перейти до основного вмісту
Найщиріші вітання!
Кафедра алгебри та інформатики щиро вітає одного із фундаторів факультету та кафедри, багаторічного викладача, неймовірного фахівця своєї справи - Мирона Михайловича ПОХИЛУ зі славетним 90-літнім ювілеєм!
Кожен, хто хоча б раз у перетинався з Мироном Михайловичем по роботі чи по інших справах, на все життя залишився з особливими враженнями, емоціями та спогадами. Це Вчитель з великої літери, який виховав не одне покоління педагогів. Він, будучи закоханим в життя і математику, долучав до неї усіх навколо. Ніколи не нав'язуючись, не наполягаючи на безумовному прийнятті його думки і позиції, не претендуючи на істину в останній інстанції, він своїм щирим і без зайвих прикрас словом пояснював просто неймовірно складні речі, вселяючи надію  безнадійним, повертаючи бажання вивчати математику.
У ці святкові для Вас дні, шановний Мироне Михайловичу, дозвольте й нам, Вашій рідній кафедрі, долучитися до всіх тих привітань і побажань, котрі лунають на Вашу адресу з усіх куточків світу. Нехай Всемилостивий Господь щедро обдаровує Вас міцним здоров'ям, мудрістю, світлістю розуму, незламністю духу і щирістю прагнень. Велика та щира вдячність Вам від всіх Ваших учнів, студентів, колег за навчання і науку, за любов до математики, за бажання навчити всіх і кожного, за маленькі та великі поради, які часто змінювали наше життя на краще!
ВІТАЄМО!
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності