Перейти до основного вмісту
Вітаємо переможців конкурсу-захисту робіт БМАНУМ

18 лютого 2023 року відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Буковинської Малої Академії Наук.

Учасники конкурсу представляли свої роботи на трьох секціях «Математика», «Статистика» та «Прикладна математика».

Вітаємо кожного з учасників та їх вчителів і наукових керівників. Адже участь у заходах такого рівня - це титанічна робота невеличкого колективу - учень та вчитель / викладач. І вміти зацікавити, спонукати до звершень, правильно поставити завдання, прийти до отриманого результату, а потім ще й презентувати цей результат - це 

Приємно зазначити, що Перше місце у секції «Математика» здобув Козьма Роман (10 клас, Чернівецький ліцей № 1), представляючи результати роботи «Точки Штейнгауза на деяких кривих та проблема про чотири відстані».

Друге місце у секції «Математика» розділили між собою Шамбра Давуд (10 клас, Опорний заклад ''Романковецький ліцей імені академіка К.Ф. Поповича'' Сокирянської міської ради Дністровського р-ну) з роботою «Деякі цікаві криві, що часто зустрічаються у фізиці, техніці та проявляються у природі» та Олійник Марія (11 клас, Неполоковецький ЗЗСО I-III ст. Чернівецького р-ну) з роботою «Деякі задачі алгебри в множинах гіперкомплексних чисел».

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності