Перейти до основного вмісту
Найщиріші вітання!

10 січня 2024 року в затишній актовій залі Чернівецького ліцею №17 «Успіх» Чернівецької міської ради відбулася освітянська імпреза «Сертифікація як можливість професійного зростання». У товариській невимушеній атмосфері зустрілися Досвід, Успіх і Натхнення: експерти сертифікації попередніх років, сертифіковані вчителі та ті педагоги, які мають бажання стати експертами Сертифікації-2024.

Віру Степанівну Сікору, як експерта сертифікації 2023 року, було відзначено:
  • Подякою Чернівецької обласної ради - за сумлінну працю, високий рівень педагогічної майстерності, значний внесок у реформування системи освіти України, підвищення її якості, відданість справі, активну громадянську позицію

та

  • Подякою Чернівецької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки  - за активну позицію у впровадженні освітньої реформи та особистий внесок у забезпечення якості освіти на теренах Буковинського краю. 
Щиро вітаємо Віру Степанівну! Бажаємо і надалі натхнення та непереборного бажання працювати над розвитком української освіти, ділитися власними знаннями та вміннями з підростаючим поколінням!

 

Детальніше про урочистості можна знайти на фейсбук-сторінці Управління Державної служби якості освіти у Чернівецькій області:
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності