Перейти до основного вмісту
Вітаємо з Днем Знань!
Сьогодні 1 вересня.
Раніше - неймовірний день, коли кожен, хто хоч трішки дотичний до навчання (діти, батьки, студенти, вчителі, викладачі...) були сповнені енергії, радості та щирості від початку нового навчального року. Першокласники вперше йшли до школи, першокурсники - вперше сідали за парти у вузах та коледжах.
Так залишилося і зараз. Але... Цього року багато хто з батьків не може повести своїх дітей до школи... Бо війна змішала всі плани... Проте Свято Знань це не скасовує.
Тому вітаємо з першим навчальним днем усіх, хто йде до школи та кого туди ведуть, тих, хто вступив чи продовжує навчатися у вузі та тих, хто викладає і навчає. Усіх дотичних - зі святом, незалежно від того прийшли ви туди навчатися чи навчати.
Навчайтеся та навчайте! І пам'ятайте про ціну цього навчання - пам'ятайте скільки дітей вже не зможуть сісти за парти, бо загинули чи перебувають в окупації... Пам'ятайте про всіх воїнів, котрі загинули задля того, щоб у вільній та незалежній Україні могли навчатися нові покоління розумних та вільних дітей!
І нехай наступного року у кожного з нас з'явиться можливість святкувати цей День Знань у повоєнній Україні! Миру всім! Перемоги!
💙💛Все буде УКРАЇНА!!!💙💛
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності