Перейти до основного вмісту
Вручення дипломів магістрам-2021
Сьогодні, 22 січня 2022 року, в Мармуровій залі ЧНУ відбулося урочисте дійство з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам факультету математики та інформатики.
Кафедра алгебри та інформатики приєднується до всіх щирих слів та побажань, котрі були сказані на честь випускників! Сьогоднішній день – це гарний привід висловити щирі слова вдячності, що кілька років тому ви обрали саме наш факультет та спеціальність Середня освіта (Математика).
Наразі перед Вами відкриті тисячі доріг, проте кожен з вас має свій власний життєвий шлях. Прямуйте ним твердо й впевнено, а успішно розпочати професійну діяльність Вам допоможуть знання, уміння та навички, отримані у стінах нашого університету.
Пам'ятайте, що у власній практичній діяльності Ви завжди можете розраховувати на підтримку та допомогу від нас, ваших викладачів, ми готові сприяти ва­шій науковій діяльності, будемо раді бачити вас у стінах Аlma Matter.
Сьогодні з гордістю ми можемо називати вас колегами, фахівцями своєї справи. Ми вже не називаємо вас дітьми – ви дорослі, впевнені в собі, мужні особистості, здатні приймати самостійні рішення і вирішувати свою подальшу долю. У будь-якому випадку пам'ятайте, що в цьому житті важливо залишатися людиною, пам’ятати своє коріння, своїх батьків, своїх наставників, не забувати тих, хто пліч-о-пліч допомагав вам у тривожні хвилини життя стати, у першу чергу, особистістю. Пам’ятайте своїх викладачів, які провели вас тернистим шляхом в країну професійних знань і навичок.
Бажаємо всім здоров’я, щастя, наснаги, нових творчих звершень, мудрих рішень і дій, високих професійних досягнень, впевненості у своїх силах та кар’єрного зростання!
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності