Перейти до основного вмісту
Інноваційні методи навчання математики в науково-педагогічному проєкті Інтелект України

15 грудня студенти та викладачі кафедри алгебри та інформатики в черговий раз долучилися до вебінару "Шлях до омріяної професії", запрошеними лекторами на якому були Жанна Василівна Шакун (заступник директора з навчально-виховної роботи Чернівецького багатопрофільного ліцею №4, вчитель математики вищої категорії) та Юлія Олександрівна Андрух (голова Чернівецького міського методичного об'єднання вчителів математики, вчитель математики Чернівецького багатопрофільного ліцею №4, вчитель-методист).

Жанна Василівна та Юлія Олександрівна поділилися власним багаторічним досвідом роботи в проєкті «Інтелект України», розповіли про його мету, основні завдання та цінності. Адже даний проєкт спрямований на формування якіснного майбутнього інтелектуального фонду української нації за рахунок упровадження наукових досягнень та інноваційної практики в системі освіти України. Його перевагами є потужна науково-методична база, єдина масштабована програма в Україні, системний медико-психологічний супровід та професійний авторський склад.

Обидві наші гості є авторами кількох робочих зошитів для учнів 5-6 класів. Вони поділилися власним досвідом роботи над ними та впровадження власних результатів у навчальний процес.

Наприкінці зустрічі слухачі щиро подякували Жанні Василівні та Юлії Олександрівні за надану інформацію та безцінні знання. Дехто з учасників впевнено озвучили власне бажання долучитися до такого проєкту в якості вчителів. 

Детальніше про сам проєкт можна прочитати на сайті проєкту "Інтелект України"

фотозвіт

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності