Перейти до основного вмісту
Школа успішних випускників «НМТ на максимум»
16 лютого в Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулися урочистості з нагоди закриття освітнього проєкту «Школа успішних випускників «НМТ на максимум».
У рамках цього проєкту 75 одинадцятикласників пройшли підготовку для успішного складання національного мультипредметного тесту впродовж 7-ми тижнів. 
Зазначений проєкт реалізовано у партнерстві Департаменту освіти і науки Чернівецької ОВА із Студентським парламентом Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича.
Дуже приємно, що занять долучилися й викладачі кафедри алгебри та інформатики:
🎓професор, декан факультету математики та інформатики Ольга Василівна Мартинюк;
🎓завідувач кафедри алгебри та інформатики, доцент Руслана Степанівна Колісник;
🎓професор кафедри Іван Васильович Житарюк;
🎓доцент кафедри Вадим Ілліч Мироник;
🎓доцент кафедри, заступник декана факультету математики та інформатики Віра Степанівна Сікора (експерт-консультант проєкту з питань математики);
🎓асистент кафедри Вікторія Сергіївна Лучко;
🎓асистент кафедри Наталія Михайлівна Шевчук.
Крім того, серед організаторів проєкту "Школа успішних випускників «НМТ на максимум»" були й студентки 4 курсу Ганна Дручук, заступниця голови Студентського парламенту ЧНУ, та Наталія Загул, котрі навчаються за спеціальністю 014.04 - Середня освіта (Математика).
Впевнені, що отримані учнями знання будуть корисними під час складання НМТ! Бажаємо кожному з них успіху на шляху до омріяної професії та чекаємо зустрічі з ними вже в якості студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича!
Миру й перемоги!!!
Фотозвіт події можна переглянути тут
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності