Перейти до основного вмісту
Тема: "Шлях до омріяної професії: освітянин про освіту"

Чи знаєте ви, як це - вирости у вчительській родині і самому стати вчителем. Причому таким, від якого в захвані всі учні - від 5 до 11 класу. Таким, до якого приїздять випускники і через рік, і через 10. Таким, який об'їздив майже всю Україну в рамках олімпіадного руху з інформатики, а його учні навчаються у найпрестижніших вузах України та за кордоном. 

Саме з таким вчителем поспілкувалися сьогодні наші студенти та викладачі. Косован Василь Михайлович - кандидат фізико-математичних наук, вчитель інформатики, технологій та робототехніки Чернівецького ліцею №1 математичного та економічного профілів Чернівецької міської ради, тренер зі шкільного олімпіадного програмування. І просто - неймовірно сором'язлива, але надзвичайно талановита людина! Людина з великим серцем, доброю душею і талантом захопити власних учнів програмуванням.

Василь Михайлович розповів учасникам вебінару історію власного становлення від школяра, що зростав у вчительській родині, до студента колись ще математичного факультету, а згодом - науковця, вчителя інформатики та  визнаного в олімпіадному русі вчителя. Він поділився зі слухачами власним досвідом роботи та навів кілька цікавих порад сучасним студентам щодо того, як завжди бути на одній хвилі з власними учнями. Приємно зазначити, що до вебінару долучилися також і учні Василя Михайловича, котрі розповіли про свого вчителя багато цікавого.


Дякуємо гостю за доповідь! Дякуємо учасникам за цікаві запитання та відгуки!

До зустрічі на наступних вебінарах в рамках "Шляху до омріяної професії".

 

Фотозвіт

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності