Перейти до основного вмісту
Запрошена гостя - випускниця факультету Марія Михайлівна Басараба

4 травня 2023 року у дистанційному форматі відбувся черговий вебінар циклу "Шлях до омріяної професії".

Запрошеною гостею була випускниця факультету Марія Михайлівна Басараба - Радниця начальника Чернівецької ОВА з питань молоді; Голова молодіжної ради при ЧОВА; Членкиня Нацоб’єднання радників з питань молоді; Членкиня Молодіжної Ради при Боянській сільській раді; Членкиня міжнародної молодіжної спільноти «EDYNUkraine»; Членкиня правління ГО «Молодь Буковини»; Учасниця Конгресу молодіжних рад України, Вчителька математики Боянського ліцею №1.

Марія Михайлівна поділилася власним шляхом становлення вчителя та громадського діяча, розповіла про те, як саме наш факультет посприяв її реалізації у професійній педагогічній та громадській діяльності, поділилася світлинами з різних заходів, котрі вона організовувала та в яких брала участь. 

Слухачі дізналися багато цікавої інформації щодо роботи різних молодіжних та волонтерських організацій на Буковині, в Україні та за її межами, почули корисні поради про те, як вміло можна поєднувати активне суспільне життя з професійним викладанням в ЗЗСО. 

Щира вдячність пані Марії за безцінний досвід та корисні поради. 
Бажаємо й надалі залишатися активною особистістю та пропагувати справжні цінності серед української молоді. Успіхів та злетів на професійній та громадській нивах. На благо України!

Фотозвіти про подію - тут та тут

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності