Перейти до основного вмісту
8 грудня 2022 року відбувся черговий вебінар циклу "Шлях до омріяної професії"

8 грудня 2022 року відбувся черговий вебінар циклу "Шлях до омріяної професії", на якому наші студенти ОПП "Математика та інформатика" ділилися досвідом своїх перших кроків у професії вчителя.

Запрошеними доповідачами були студенти 506 групи спеціальності "Середня освіта (Математика)" Оксана Мироняк, Світлана Левицька, Юлія Венгрин та Алла Паладюк. 

Кожна з них має невеликий, але такий цінний досвід - як знайти першу роботу за спеціальністю, як влитися в колектив, як співпрацювати з колегами-вчителями, учнями та батьками, які плюси та мінуси має вчительська професія. І, що найважливіше, лайфхаки-поради своїм колегам-студентам щодо майбутньої вчительської професії.

Надзвичайно приємно було спостерігати за доповідями молодих вчителів, чути, з яким захопленням вони розповідають про власні перші кроки до власного професійного зростання, про їх перемоги та поразки.

Щиро вдячні дівчатам за доповіді. Впевнені, що кожна з них правильно обрала свій майбутній фах! Бажаємо, щоб всі їх задуми та плани втілювалися в життя на благо нашої рідної неньки-України!

Презентації доповідачів

Фотозвіт

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності