Перейти до основного вмісту
Захист педагогічної практики

9 березня у дистанційному форматі відбувся захист педагогічної практики студентами 406 групи денної форми навчання. 

У присутності викладачів кафедри алгебри та інформатики доповідачі детально розповіли про свою роботу в різних навчальних закладах в умовах очного та змішаного навчання, поділилися власними переживаннями на початку практики та способами їх подолання в процесі роботи з учнями та вчителями. Саме під час практики наші студенти ще раз переконалися в правильності вибору майбутньої професії.

Кожен зі студентів впевнився, що ефективна педагогічна практика є міцним фундаментом для закладки основних педагогічних умінь та навичок наших випускників. Адже, як писав К.Д. Ушинський, "метод викладання можна вивчити з книги або зі слів викладача, але набути навичок у вживанні цього методу можна тільки довготривалою практикою".

Успіхів вам, шановні студенти! Нехай ваша освітянська й наукова ниви будуть щедрими на звершення та досягнення під мирним українським небом!

Фотозвіт

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності