Перейти до основного вмісту
Бінарне заняття для студентів 306-308 груп денної форми навчання на тему: “Особливості викладання інформатики у 5 класі НУШ”

У рамках співпраці факультету математики та інформатики Чернівецького національного університету та Чернівецького багатопрофільного ліцею №4, 18 квітня 2023 року відбулося бінарне заняття для студентів 306-308 груп денної форми навчання на тему: “Особливості викладання інформатики у 5 класі НУШ” (дисципліна: ”Методика викладання інформатики”, викладач - асистент кафедри алгебри та інформатики Лучко Вікторія Сергіївна).

Запрошеним лектором була вчитель інформатики вищої категорії, старший вчитель Чернівецького багатопрофільного ліцею №4 Скрипничук Наталія Сергіївна.

Студенти мали змогу ознайомитися з модельними програмами, підручниками та  специфікою вивчення деяких тем викладання інформатики у 5 класі НУШ. Наталія Сергіївна розповіла про програму та підручник, якими користується їхній навчальний заклад. Зробила порівняльним аналіз змістових модулів, звернула увагу на насиченість матеріалів у підручнику з інформатики для учнів 5 класу за редакцією Завадського І.О. та інші. Акцентувала увагу на оцінюванні учнів: формувальне, поточне, підсумкове, а також на свідоцтві оцінювань учнів 5 класу з інформатики. 

Заняття пройшло в активній співпраці між лекторами та студентами - викладачі ділилися власними знаннями, досвідом та враженнями, а студенти мали можливість задати питання, уточнити деякі моменти, які виникали в них при підготовці розгорнутого уроку з інформатики у 5 класі.

Фотозвіт

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності