Перейти до основного вмісту
Заняття проведене викладачами кафедри алгебри та інформатики Лучко В.С., Шевчук Н.М. та вчителем інформатики Чернівецького багатопрофільного ліцею № 4 Скрипничук Н.С.

27 березня 2024 року в рамках курсу ”ІТ та онлайн сервіси в професійній діяльності вчителя” (викладачі - асистенти кафедри алгебри та інформатики Вікторія Сергіївна Лучко та Наталія Михайлівна Шевчук) було проведено бінарне заняття для студентів третього курсу спеціальностей "Середня освіта (Математика)", "Середня освіта (Інформатика)" та "Математика".

Співлектором на занятті була вчитель інформатики вищої категорії, старший вчитель Чернівецького багатопрофільного ліцею № 4 Скрипничук Наталія Сергіївна.

Під час заняття студенти мали змогу не тільки ознайомитися з темою "Створення веб-квестів", але й отримати від практикуючого вчителя цінні поради щодо створення та використання інтерактивних завдань з елементами гейміфікації у процесі вивченні інформатики в ЗЗСО.

Наталія Сергіївна проілюструвала ряд цікавих завдань для учнів 2-11 класів ЗЗСО, які поєднують в собі елементи гри та навчання. Деякі завдання були зорієнтовані на розвиток логічного мислення та роботу в команді, інші - спрямовані на розвиток креативності та алгоритмічного мислення.

Подана під час заняття інформація, очевидно, дозволить поглибити знання студентів та підвищити їх мотивацію до вивчення курсу "ІТ та онлайн сервіси в професійній діяльності вчителя".

Дякуємо Наталії Сергіївні за чудову лекцію та безліч корисної інформації!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності