Перейти до основного вмісту
Студентки 106 групи долучилися до допомоги
ПЕРЕМОГА без сумніву буде за нами, адже ми намагаємося всіма силами допомагати нашим захисникам, які боронять Україну та кожного з нас. Безмежна вдячність кожному воїну!
Війна, на жаль, триває, а під час воєнних дій дуже важливою є робота медиків, які, ризикуючи своїм  життям, рятують життя іншим, але, щоб вчасно надати допомогу, потрібно мати необхідне обладнання та ліки.
Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича передав до військових частин гуманітарну допомогу, яка, ми віримо, допоможе врятувати багато життів наших ГЕРОЇВ. 
Дякуємо всім, хто долучився, щоб ця подія відбулася, зокрема Центру Gedankendach при ЧНУ (у складі Центру німецькомовних студій, ГО «Українсько-німецьке культурне товариство м. Чернівців» і лекторату Німецької служби академічних обмінів DAAD).
Формування професійних парамедичних рюкзаків - дуже  відповідальна справа. Приємно, що з цією роботою під керівництвом лікарів чудово впоралися  студенти МАТФАКу. Студентки 106 групи Дарія Гоцуляк, Марія Гончарук, Катерина Масіян та Валерія Машталер як бджілки трудилися - це те молоде покоління, на яке можна покластися і яке точно відбудує УКРАЇНУ! Разом ми здолаємо ворога!
ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!
Інформація та фото - з фейсбук-сторінки Ольги Мартинюк
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності