Перейти до основного вмісту
Екскурсії для учнів та студентів

18 жовтня факультет математики та інформатики приймав чарівних гостей - учнів 7-11 класів Малиницького ліцею Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області та їх вчителів - Світлану Миколаївну Бірюк (яка закінчила у 1997 році нашу кафедру) та Марину Петрівну. 

24 жовтня на наш факультет математики та інформатики завітали життєрадісні та допитливі студенти 41 групи ВСП "Заліщицький ФК імені Є. Храпливого НУБіП України" разом з викладачкою Тетяною Міщук. 

Деканка факультету Ольга Мартинюк та заступниця деканки Віра Сікора провели для гостей цікаві екскурсії по корпусу, показали локації, де навчаються та відпочивають наші студенти, розповіли про спеціальності факультету, про можливості працевлаштування та навчання за обміном.   

Ось відгук Тетяни Віталіївни Міщук: "Наші студенти детальніше дізналися, які предмети вивчають на вашому факультеті - аби краще розуміти які аспекти студентських інтересів здійснюються на практиці. Зрозуміли, які базові принципи і навички вони можуть і надалі розвивати, щоб мати можливість розуміти та застосовувати технології, котрі вивчали в коледжі, а також розуміти, як обчислення та програмування взаємодіють із складними технічними системами".

Наші гості залишили записи на "чарівній дошці" відгуків на кафедрі алгебри та пообіцяли повернутися до нас вже в якості студентів. 

Щиро дякуємо за зустріч та чекаємо на нові!

Фотозвіт

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності