Перейти до основного вмісту
Вебінар «Академічна доброчесність: виклики, проблеми та перспективи» від Національного університету «Запорізька політехніка»

6 березня 2024 року гаранти ОП "Математика та інформатика" Руслана КОЛІСНИК та Ольга МАРТИНЮК взяли участь у вебінарі «Академічна доброчесність: виклики, проблеми та перспективи» від Національного університету «Запорізька політехніка». 

Вебінар був спрямований на формування глибокого розуміння важливості дотримання академічної доброчесності в науковій та освітній діяльності. Зокрема, метою заходу було підвищення обізнаності учасників щодо проблем забезпечення академічної доброчесності, ознайомлення з перспективами розвитку національного законодавства України у цій сфері, а також обговорення сучасних викликів та можливостей, які виникають на перетині академічної доброчесності та розвитку штучного інтелекту.

Посилання на сайт: Вебінар «Академічна доброчесність: виклики, проблеми та перспективи» | НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ЗАПОРІЗЬКА ПОЛІТЕХНІКА» (zp.edu.ua)

Сертифікати

Програма вебінару

Фотозвіт

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності