Перейти до основного вмісту
Курси підготовки до ЗНО з математики "ЛАЙФХАКИ від МАТФАКУ"
🌟 We did it! 🌟
В суботу, 2 жовтня, на Факультеті математики та інформатики ЧНУ ім. Ю. Федьковича в черговий раз було тепло і затишно. А все тому, що під його дахом знову зібралися школярі. Причому з різних куточків Буковини, Прикарпаття, Закарпаття, Тернопільщини... І не лякайтеся - жодних карантинних обмежень ми не порушували! Просто у нас знову запрацювали безкоштовні дистанційні курси підготовки до ЗНО з математики "ЛАЙФХАКИ від МАТФАКУ"!
Оскільки кількість зареєстрованих давно переросла позначку в 300 осіб, організаторам курсів довелося замість анонсованого Google Meet використовувати Microsoft Teams. І це було цікаво та дещо незвично.
На початку організаційного заняття виступила декан факультету математики та інформатики, доктор фізико-математичних наук, професор Ольга Мартинюк, яка подякувала слухачам за їх вибір та розповіла про особливості даних курсів, про їх мету й завдання.
Другу частину заняття, присвячену особливостям ЗНО та ДПА з математики у 2022 році, порадам щодо різних ресурсів для підготовки до ЗНО, провела заступник декана факультету математики та інформатики, кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри алгебри та інформатики Віра Сікора.
Заняття було інформативним, корисним та насиченим великою кількістю питань від слухачів та чітких відповідей викладачів.
Щира вдячність слухачам за фідбек.
До зустрічі наступної суботи!
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності