Перейти до основного вмісту
Відбулася зустріч студентів та викладачів ФМІ з психологом

7 жовтня 2022 року соціально-психологічний центр Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича за ініціативи викладачів кафедри алгебри та інформатики провів для викладачів, студентів та співробітників факультету математики та інформатики онлайн-семінар з елементами тренінгу "Психологічна підтримка під час війни". Запрошеним лектором була керівник соціально-психологічного центру Валентина Миколаївна Радчук.

Валентина Миколаївна дуже детально і доступно пояснила, які проблемні ситуації можуть очікувати кожного з нас під час війни, навела конкретні та дієві поради як зберегти внутрішній спокій, залишатися в рівновазі, змогти відшукати внутрішні резерви та відновитися для подальшої боротьби з ворогами і допомоги потребуючим. 

Дякуємо психологу за цікаву і змістовну доповідь. Впевнені, що наведені поради будуть корисними і для викладачів, і для студентів.

 

Фотозвіт

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності