Перейти до основного вмісту
Розпочали свою роботу безкоштовні курси підготовки до НМТ-2024 з математики "ЛАЙФХАКИ від МАТФАКУ""

14 жовтня 2023 року вже вчетверте розпочали свою роботу безкоштовні курси підготовки до НМТ-2024 з математики "ЛАЙФХАКИ від МАТФАКУ"

Перше (організаційне) заняття провела організаторка та натхненниця цих курсів, доцентка кафедри алгебри та інформатики, заступниця декана факультету математики та інформатики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Віра Степанівна Сікора.

Слухачі отримали багато корисної інформації щодо формату НМТ-2024, з'ясували де вони зможуть знайти актуальну інформацію про всі нововведення, посилання на різні електронні ресурси, котрі зможуть використовувати для підготовки до НМТ з математики (і не тільки). 

Нагадуємо, що курси будуть проходити щосуботи з 10:00 у дистанційному форматі на платформі Zoom. Викладати на курсах будуть висококваліфіковані викладачі нашого факультету.
Для того, щоб долучитися до курсів, зареєструйтеся за допомогою гугл-форми та очікуйте за вказаною Вами електронною адресою листа із посиланням на зустріч.
Детальніше - за посиланням Курси підготовки до ЗНО та НМТ з математики - Кафедра алгебри та інформатики (chnu.edu.ua)
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності