Перейти до основного вмісту
Студенти спеціальності "Середня освіта (Математика) та "Середня освіта (Інформатика)" відвідали семінар-тренінг на тему "Стрес. Види стресу. Причини виникнення"

28 березня 2024 року відбувся семінар-тренінг зі студентами спеціальностей «Середня освіта (Математика)» та «Середня освіта (Інформатика)» в рамках вивчення дисципліни «Педагогіка з основами педмайстерності» (викладач - асистент кафедри педагогіки та соціальної роботи, Ольга Іванівна Луган). 

Тема: «Стрес. Види стресу. Причини виникнення».

Тренінг для студентів підготував психолог Іван Шородок, Голова Української Спілки Психотерапевтів у Чернівецькій області, за ініціативи та підтримки Благодійного фонду «Право на захист». Представники фонду розповіли студентам про стрес і показали найпростіші шляхи подолання хвилювання, охарактеризували різновиди стресу і головне, що повинен знати вчитель для швидкої і ефективної допомоги школярам.

Це була цікава та дуже потрібна зустріч. Студенти взяли активну участь в обговоренні запропонованих питань та практичних завдань.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності