Перейти до основного вмісту
Стартували курси підготовки до ЗНО-2023 з математики "Лайфхаки від матфаку"

На факультеті математики та інформатики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича вже втретє стартували дистанційні безкоштовні курси підготовки до ЗНО-2023 з математики "Лайфхаки від матфаку".

До першої організаційної зустрічі приєдналося більше 60 зареєстрованих слухачів з різних куточків України.

Насамперед їх привітала деканка факультету, доктор фізико-математичних наук, професор Ольга Василівна Мартинюк, яка  подякувала за довіру до нашого факультету та коротко розповіла про спеціальності, за якими відбувається навчання на факультеті математики та інформатики ЧНУ. 

До привітань приєднався і завідувач кафедри математичного моделювання, доктор фізико-математичних наук, професор Ігор Михайлович Черевко, який побажав кожному зі слухачів вміння та бажання навчатися та, в результаті, вступити на навчання за омріяним фахом.

Після привітань слухачі курсів отримали вичерпну інформацію щодо процедури підготовки ЗНО-2023 з математики від кандидата фізико-математичних наук, доцента кафедри алгебри та інформатики, заступника з навчально-методичної роботи декана ФМІ, організатора та модератора даних курсів Віри Степанівни Сікори.

Віра Степанівна детально розповіла слухачам де можна отримати найактуальнішу та вичерпну інформацію щодо ЗНО та ДПА-2023, показала різні сайти та платформи, які дозволять кожному підготуватися до ЗНО, перевірити власні знання та здобути нові. Крім цього було обговорено процедуру та програму роботи курсів "Лайфхаки від матфаку".

Щиро дякуємо кожному, хто долучився до занять.

Дякуємо за цікавість та довіру!

 

Нагадуємо, що реєстрація на наші курси відкрита постійно за посиланням

Фотозвіт про перше заняття

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності