Перейти до основного вмісту
Студентка 306 групи Марчела Олару взяла участь у майстер-класі від "STEP IT Academy - Чернівці

Студентка 306 групи Марчела Олару взяла участь у майстер-класі від "STEP IT Academy - Чернівці для вчителів гімназій та ліцеїв Чернівецької громади - такий потрібний захід відбувся завдяки співпраці між Управління освіти Чернівецької міської ради та міською філією STEP IT Academy - Чернівці.

Викладач IT-академії Назар Лакуста поділився секретами створення власного веб-сайту, навіть, коли немає досвіду в IT.

Вчителям ці знання допоможуть, наприклад, у створенні власного блогу. А для тих, хто шукає способи збору швидкого зворотного зв'язку, був представлений алгоритм використання Google Forms.

"Дана зустріч була дуже цікавою та корисною. Багато ідей та нової інформації, яку можна використовувати у вчительській діяльності. Створити "Блог вчителя" без знання програмування, дає велику можливість всім створити свій власний сайт/блог, не маючи високих знань з інформатики" - так описала свій досвід Марчела.

Інформація та фото - з особистого архіву Марчели Олару та з фейсбук-сторінки Управління освіти Чернівецької міської ради

Фотогалерея

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності