Перейти до основного вмісту
16-18 квітня 2024 року відбулася чергова Студентська наукова конференція Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича

З 16 по 18 квітня 2024 року в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича відбулася традиційна щорічна Студентська наукова конференція. 

У рамках секції «МАТЕМАТИЧНІ НАУКИ ТА ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ» 16-17 квітня на кафедрі алгебри та інформатики відбулося засідання підсекції методики викладання математики, на котрій було представлено 23 доповіді студентів 3-5 курсів, котрі навчаються за спеціальністю "Середня освіта (Математика)".

За результатами засідання конкурсної комісії, найкращою доповіддю на підсекції "Методика викладання математики" було визнано доповідь на тему "Методи викладання математики на основі ігор та завдань" студентки 306 групи заочної форми навчання Василик Марʼяни (науковий керівник к.ф.-м.н., асист. Шевчук Н.М.).

Дякуємо всім студентам за активну участь та змістовні доповіді.

Бажаємо подальших наукових звершень! 

 

Збірник тез (2024)

Фотозвіт

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності