Перейти до основного вмісту
21 листопада студенти 206 групи провели виховний захід до Дня Гідності та Свободи

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Цього дня, з інтервалом у дев’ять років, розпочалися дві доленосні для сучасної України події: Помаранчева революція 2004-го та революція Гідності 2013-го. 

"Майдан дав Україні головне – сильний поштовх у формуванні сучасної української нації. Не випадково Росія розпочала війну проти нас: вона відчула, що назавжди втрачає Україну. На жаль, покращення свого життєвого рівня українці не побачили, чим скористалися сили вчорашнього дня для реставрації старих порядків. Відзначаючи День Гідності, ми покажемо "вічно вчорашнім", що повертати назад не збираємося, а продовжуємо курс на побудову сучасного суспільства". (Ігор Буркут, політолог)

 

Шукаючи Європу, ми знайшли Україну. Головний символ Революції Гідності, як і нашої держави – прапор України. Єдиний духовний помічник – національний гімн. Революція відбулася не лише в політичному житті країни. Вона відбулась у нас самих, у нашій свідомості. Адже, Україна – це територія гідності і свободи.

Багато років Україна не знала війни. Наш народ пишався тим що у буремні 90 – ті Україні вдалося зберегти мир. Але війна не обійшла нашу державу тепер. До 2014 року ми не знали дуже багатьох слів пов’язаних з війною. Тепер же майже кожну родину так чи інакше опалило полум’я військових дій. 

21 листопада студенти 206 групи спеціальності 014.04 - Середня освіта (Математика) провели виховний захід, на якому розповіли про його виникнення, пригадали про героїчні сторінки історії України, котрі стали основою для запровадження відзначання цього пам’ятного дня.

Будьмо гідними пам'яті всіх тих, хто загинув, відстоюючи нашу Свободу та Демократію, право на Життя та Майбутнє!

Все буде УКРАЇНА!

Фотозвіт

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності