Перейти до основного вмісту
Тренінг з базової підтримки життя для студентів факультету математики

16 жовтня 2022 року для студентів факультету математики та інформатики працівники навчально-тренінгового центру симуляційної медицини БДМУ провели надзвичайно корисний та цікавий тренінг з базової підтримки життя.

Нові реалії в нашій країні змушують нас бути готовими до різних ситуацій. Саме тому все більше й більше людей повинні володіти навичками надання першої домедичної допомоги. І саме тому для наших студентів важливо було отримати інформацію щодо того, як надавати допомогу потерпілому, котрий  знаходиться без ознак дихання; як надати допомогу потерпілому без ознак свідомості; як користуватися автоматичним зовнішнім дефібрилятором; що робити при кровотечах різних типів; як користуватися сучасними кровоспинними засобами.

Щира вдячність керівнику центру симуляційної медицини, доценту кафедри внутрішньої медицини, клінічної фармакології та професійних хвороб Віталію Смандичу за цінні та корисні знання і вміння. Дай Боже, щоб не було потреби застосовувати їх, але володіти ними повинен кожен.

Фотозвіт

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності