Перейти до основного вмісту
Презентація діяльності Чернівецького міського інклюзивно-ресурсного центру №2

1 листопада на факультеті математики та інформатики ЧНУ в очному форматі відбулася зустріч із Людмилою Іванівною Чернецькою - директоркою Чернівецького міського інклюзивно-ресурсного центру № 2

Людмила Іванівна познайомила із діяльністю центру та розповіла про:

  • проведення комплексних психолого-педагогічних оцінок розвитку дітей,
  • надання психолого-педагогічних, корекційно-розвиткових послуг,
  • системний кваліфікований супровід дітей з особливими освітніми потребами протягом усього періоду навчання,
  • методичну підтримку педагогів,
  • консультативну допомогу батькам та просвітницьку діяльність центру тощо.

На зустріч завітали студенти 1-3 курсів факультету математика та інформатика (спеціальності "Середня освіта (Математика)", "Середня освіта (Інформатика)" та "Математика") та їх викладачі. Окрім цього, долучилися студенти другого курсу географічного факультету (спеціальність "Середня освіта (Географія)") та філологічного факультету (спеціальність "Середня освіта (Українська мова)".

Модерували зустріч деканка факультету математики та інформатики Ольга МАРТИНЮК та викладач кафедри алгебри та інформатики Сергій МАРТИНЮК. 

Впевнені, що ця зустріч сприятиме підвищенню рівня усвідомлення та обізнаності у сфері інклюзивної освіти. 

Щиро вдячні Людмилі Іванівні за неймовірно корисну інформацію! Сподіваємося і в подальшому на плідну співпрацю у напрямку інформування та популяризації інклюзивної освіти. 

Фото з зустрічі

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності