Перейти до основного вмісту
Участь в Докторській літній школі  Evolutionary Computing in Optimization and Data Mining (ECODAM) в університеті Александру Йоан Куза (м. Ясси, Румунія)

З 6 до 8 червня 2023 року на факультеті інформатики Університету "Александру Йоан Куза" (м. Ясси, Румунія) було організовано Докторську літню школу Evolutionary Computing in Optimization and Data Mining (ECODAM), участь в якій взяли студентки 5 курсу факультету математики та інформатики ЧНУ Марія Тарновецька (спеціальність 014.04 - Середня освіта (Математика)) та Діана Гушул (спеціальність 014.09 - Середня освіта (Інформатика)).

До участі в літній школі було запрошено докторантів з Румунії, Республіки Молдови та України, котрі спеціалізуються в напрямку інформатики, комп’ютерних технологій та суміжних галузей (математика, фізика, хімія, економіка) та здійснюють власну науково-дослідницьку діяльність у напрямку вирішення оптимізаційних задач. 

Таку літню школу в Університеті Александру Йоан Куза організовують вже вп'ятнадцяте. Щороку склад спікерів змінюється - це науковці з Іспанії, Ісландії, Австрії та інших країн світу. Цьоріч учасники мали змогу послухати виступи відомих науковців із США та Румунії.

Для учасників такі зустрічі - це прекрасна можливість отримати корисний міжнародний досвід, цікаво провести час, знайти однодумців та отримати нові знання та навички під час лекцій, різних доповідей від спікерів та учасників, вільних дискусій, де учасники можуть задавати будь які питання спікерам та іншим учасникам, екскурсій.

Щира подяка організаторам за таку можливість та безцінний досвід.

Інформацію щодо літньої школи можна знайти за посиланням: https://profs.info.uaic.ro/~rvlad/summerschool/public/

Фотозвіт

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності