Перейти до основного вмісту
Участь викладачів кафедри в методичному семінарі Міського центру професійного розвитку педагогічних працівників Чернівецької міської ради

Що таке компетентнісний підхід до навчання? Як його реалізувати на уроках математики? Відповідь на ці та інші питання були обговорені вчителями математики під час онлайн-зустрічі на методичному фестивалі, яку відбулася 30 листопада 2021 р..

На заході були присутні учителі математики Чернівецької ТГ та гості - Віра Сікора, заступник декана факультету математики та інформатики ЧНУ; Руслана Колісник, завідувач кафедри алгебри та інформатики; Світлана Боднарук, доцент кафедри алгебри та геометрії, Сергій Мартинюк, асистент кафедри алгебри та інформатики та студенти факультету математики та інформатики Чернівецького національного університету.

Під час заходу учасники ознайомилися зі складовими та групами компетентностей, умовами набуття компетентностей та алгоритмом побудови компетентнісного уроку.

На завершення заходу виступила Руслана Колісник, завідувач кафедри алгебри та інформатики ЧНУ, яка відзначила важливість участі в таких заходах студентів - майбутніх  учителів математики. 

Щиро дякуємо організаторам та спікерам фестивалю за можливість долучитися до обговорення важливих питань, до обміну досвідом. Ми впевнені, що тісна співпраця між вчителями та викладачами кафедри алгебри та інформатики сприятиме кращій підготовці майбутніх вчителів математики та інформатики до їх професійної діяльності. 

Матеріали взято зі сторінки Блог Терлецької Інни, (innaterletska.blogspot.com)

Детальніше про подію - за покликанням Блог Терлецької Інни,: Компетентнісний підхід до формування математичної освіти школярів (innaterletska.blogspot.com)

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності