Перейти до основного вмісту
123
1 грудня, незважаючи на годинну затримку через повітряну тривогу, за ініціативи адміністрації факультету математики та інформатики ЧНУ, відбулася дуже цікава та корисна онлайн-зустріч  на тему "Комунікація в конфлікті, медіація та врегулювання  спорів учасників освітнього процесу в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича".
Спікерами на цій зустрічі були: завідувачка кафедри публічного права ЧНУ імені Юрія Федьковича, доктор юридичних наук, професорка, медіаторка, почесна членкиня НАМУ, голова ГО "Буковинський центр медіації", менторка проекту "Мир в цифровий час", Руслана Олександрівна Гаврилюк та керівниця навчально-наукової лабораторії медіації, переговорів та арбітражу ЧНУ імені Юрія Федьковича, медіаторка, Інженерка порозуміння, членкиня ГО "Буковинський центр медіації", амбасадорка проекту "Мир в цифровий час", Лідія Борисівна Нестеренко.
Під час надзвичайно плідного інтерактивного спілкування у вигляді лекції-діалогу-тренінгу слухачі отримали важливу інформацію щодо нормативних документів, котрі врегульовують різноманітні освітні конфлікти, які можуть виникати під час навчання в ЧНУ, опрацювали алгоритм "звернення-вирішення проблеми", з'ясували можливості медіації під час вирішення різних спорів (і не тільки тих, котрі виникають в освітній площині). Для наших студентів-майбутніх вчителів була корисною інформація щодо вибіркових курсів на юридичному факультеті, на яких можна навчатися медіації, що є досить важливим вмінням у роботі вчителя. 
Зустріч була корисною, цікавою, важливою і неймовірно теплою та щирою.
Дякуємо Руслані Олександрівні та Лідії Борисівні за знання!
Раді будемо новому спілкуванню!

Фотозвіт

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності