Перейти до основного вмісту
4 грудня 2023 року у дистанційному форматі відбувся захист звітів про проходження ознайомлювальної педагогічної практики студентами 306 групи заочної форми навчання

4 грудня у дистанційному форматі відбувся захист звітів про проходження ознайомлювальної педагогічної практики студентами 306 групи спеціальності "Середня освіта (Математика)" ОР бакалавр. 

Ознайомлювальна педагогічна практика студентів 3-го курсу ОПП «Математика та інформатики» – це один із найважливіших етапів у їх практичному набутті фаху пе­да­го­га, оскільки саме під час цієї практики студенти, майбутні вчи­телі математики / інформатики вперше «вживу» зустрічаються з дитячим колек­ти­вом в якості педагога. Ця практика є складовою частиною неперервної практичної під­го­товки студентівта покликана формувати якості вчителя математики / інфор­ма­тики, оз­бро­ї­ти май­бутніх педагогів навичками та вміннями, необхідними для прак­тич­ної діяльності в навчальних закладах, навчити самостійно і творчо за­сто­со­ву­вати знання, набуті в універ­си­теті.

Під час захисту наші студенти підтвердили, що професія вчителя для кожного з них є актуальною, важливою та перспективною. 

Бажаємо успіхів та професійних здобутків на освітянській ниві кожному зі студентів!

Фотозвіт

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності