Перейти до основного вмісту
21 листопада студенти 406 групи провели виховний захід, приурочений Дню Гідності та Свободи

Майже 10 років минуло з того моменту, як загинули вони – герої, яких народила революція Майдану. Чим була революція для кожного з нас?
В першу чергу, Майдан став випробуванням на цінність особистості людини, виміром людськості та гідності.

Революція 2013-2014 років – це не протистояння Заходу й Сходу – це протистояння між тими, хто має гідність, і тими, хто не тільки не володіє нею, але і не розуміє її справжнього значення.

Україна – це територія гідності й свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – наш Майдан 2004 року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 року – Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.

Сьогодні ми вшановуємо та відзначаємо той час, коли воля та гідність народу перетворились на найцінніші цінності. Цей день – свідчення про те, що докорінні зміни можуть статися, коли люди об'єднуються навколо ідей свободи, гідності та правди. Нехай це свято надихає нас продовжувати відстоювати наші цінності та прагнення до кращого майбутнього. Нехай воно буде нагадуванням про важливість гідності в кожному вчинку та свободи, якою ми користуємося щоденно.

Дякуємо студентам 406 групи (спеціальність "Середня освіта (Математика)", куратор - Вікторія Лучко) за сьогоднішню зустріч, де в черговий раз нагадали про події тих кривавих днів. 

Дякуємо Героям Небесної сотні! Дякуємо за те, що не  пошкодували життя заради кожного з нас! Заради нашого майбутнього! Велика вдячність всім, хто відстояв Майдан та відстоює зараз нашу Державу за яскравий приклад  мужності, сили духу, чесності та патріотизму!

Віримо в ЗСУ! 

Працюємо на ПЕРЕМОГУ!

Як це було...

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності