Перейти до основного вмісту
Руслана Степанівна Колісник та Віра Степанівна Сікора успішно пройшли навчання, склали іспит та долучилися до команди з 26 буковинських експертів, які здійснюватимуть вивчення практичного досвіду учасників ІІІ етапу сертифікації вчителів математики у 2024 році

З 26 лютого по 7 березня 2024 року Державна служба якості освіти України разом із територіальними органами проводили навчання кандидатів в експерти для сертифікації вчителів математики, початкових класів, української мови та літератури.

14 березня відбулось фінальне тестування педагогів Буковини, результат якого показав високий рівень кваліфікації кандидатів в експерти та ефективність навчання.

Доцентки кафедри алгебри та інформатики Руслана Колісник і Віра Сікора успішно пройшли навчання та долучаться до сертифікації вчителів математики у 2024 році у ролі експертів. Всього у Чернівецькій області експертами сертифікації вчителів математики стали 26 педагогів.

Щиро вітаємо Руслану Степанівну та Віру Степанівну із професійним досягненням та бажаємо успіхів і нових звершень!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності